Sıcakların kavurduğu İstanbul'da herkes dondurmacılara koşarken, Sizlere adı İtalyancada "Rüzgar Gülü" anlamına gelen çok ama çok özel bir lezzet durağı olan Girandola'yı şiddetle tavsiye ediyorum.
Avrupa Yakası'nda Arnavutköy'de hizmete girdikten sonra ünü hızla yayılan İtalyan usulü dondurmacı ikinci şubesini Anadolu Yakası'nda Caddebostan'da açarak her iki yakada da müdavimlerine hizmet vermeye başladı.
Girandola'nın özel olarak taze meyvelerle hazırlanan dondurma ve sorbeleri gerçek bir lezzet patlaması yaşatıyor.
İtalyan usulü sorbe ve dondurmalar ev yapımı ve parça meyveleriyle inanılmaz lezzetler sunuyor.
İtalyan usulü sorbe ve dondurmalar ev yapımı ve parça meyveleriyle inanılmaz lezzetler sunuyor.
Girandola'da benim favorilerim sorbeler...
Özellikle limon ve vişne-yeşil elma karşı konulamayacak kadar lezzetli.
İnsanın yedikçe yiyesi geliyor, mümkün olsa herhalde birer kilo yiyebilirim.
Girandola'da her daim vitrinde bulunan 18 çeşit dondurma'nın dışında toplam 70 çeşit dondurma var.
Ve her zevke hitap eden farklı lezzetler sunuyorlar.
Krokan karamel, çikolata-brendy, after eight, creme brulee, beyaz kahve, balkabağı, yoğurt, portakallı kaymak Girandola'nın farklı tatlarından sadece bir kaçı...
Özellikle limon ve vişne-yeşil elma karşı konulamayacak kadar lezzetli.
İnsanın yedikçe yiyesi geliyor, mümkün olsa herhalde birer kilo yiyebilirim.
Girandola'da her daim vitrinde bulunan 18 çeşit dondurma'nın dışında toplam 70 çeşit dondurma var.
Ve her zevke hitap eden farklı lezzetler sunuyorlar.
Krokan karamel, çikolata-brendy, after eight, creme brulee, beyaz kahve, balkabağı, yoğurt, portakallı kaymak Girandola'nın farklı tatlarından sadece bir kaçı...
Meyveli dondurma düşkünleri için "Sevgili Eşimin" tavsiyesi kesinlikle şeftali ve çilek...
Yolunuzu Caddebostan ya da Arnavutköy'den geçirmenizi ve bu sıcak yaz günlerinde bu özel lezzetlerle tanışmanızı tavsiye ediyorum.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder