1981 yılı Eylül ayından beri müşterisiyim Kırıntı Moda'nın...
Koço, Dondurmacı Ali, Alpin Dondurması, Pub Rally, Kolombo gibi yeni bir Moda klasiği 1981 yazının son günlerinde girmişti hayatımıza...
Koço, Dondurmacı Ali, Alpin Dondurması, Pub Rally, Kolombo gibi yeni bir Moda klasiği 1981 yazının son günlerinde girmişti hayatımıza...
O gün bugündür de aynı lezzet ve kalite ile hayatımızda, şaka maka tam 29 yılı geride bırakmışız.
İşe Moda'da bir apartmanın giriş katındaki 35 metrekarelik küçük bir dükkanda başlayan Kırıntı'nın ünü 29 yılda tüm İstanbul'a yayıldı. Ve o küçük dükkana sığamayan Kırıntı Bağdat Caddesi ve Nişantaşı'ndaki çok katlı restaurantlarının ardından Boğaz hattındaki Bebek restaurantını açtı.
İşe Moda'da bir apartmanın giriş katındaki 35 metrekarelik küçük bir dükkanda başlayan Kırıntı'nın ünü 29 yılda tüm İstanbul'a yayıldı. Ve o küçük dükkana sığamayan Kırıntı Bağdat Caddesi ve Nişantaşı'ndaki çok katlı restaurantlarının ardından Boğaz hattındaki Bebek restaurantını açtı.
Ben Size 29 yıldır gittiğim ve diğer şubelere her zaman tercih ettiğim Moda Kırıntı'yı eğer bugüne kadar tecrübe etmediyseniz özellikle tavsiye ediyorum.
Bir kere Moda Kırıntı'nın en önemli özelliği sıcak ve sempatik ortamı... Günün pek çok saatinde sıra bekleme ihtimaliniz yüksek olsa da yiyeceğiniz yemekler bu beklemeyi Size unutturacak lezzette...
Moda'nın menüsü diğer şubelerin menüsünden biraz daha değişik, bana göre Moda Kırıntı'nın menüsü diğer şubeler gibi sosyetik değil...
Kırıntı'nın kurulduğu günden beri değişmeyen lezzetlerinden biri hiç kuşku yok ki burgerleri ve o burgerlerin en özeli de Gozo Burger bana göre en güzel burgerler Moda'nın mutfağından çıkıyor. Bunu tüm şubeleri denemiş biri olarak söylüyorum. Tabii ki dürüm ve sandviçleri de bu kapsama dahil etmeliyim. Salata ve makarnalarda durum farklı şubeler lehinde değişebilir menülerindeki o anlamdaki çeşitliliği göz önine alırsak. Ama diğer şubelerde bulamayacağınız Moda'ya has lezzetleride unutmamalıyız, benim favorim küçük şişlerde servis edilen tavuk şinitzel tabii ki yanındaki o muhteşem makarna salatası, bol elma dilim patates ve mevsim yeşillikleri ile birlikte inanın insanı baştan çıkaracak düzeyde bir lezzet...
Moda'nın en önemli özelliklerinden biri personeli yıllardır aynı sıcaklık, hız ve güleryüzle hizmet ediyorlar. Her gelen müşteriyi memnun edip yollayabilmek ayrı bir beceri olsa gerek. Tüm yoğunluğuna, sıra beklemesine ve mekanın küçük olmasına rağmen Moda Kırıntı'yı tüm şubelere tercih ederim.
Moda'nın menüsü diğer şubelerin menüsünden biraz daha değişik, bana göre Moda Kırıntı'nın menüsü diğer şubeler gibi sosyetik değil...
Kırıntı'nın kurulduğu günden beri değişmeyen lezzetlerinden biri hiç kuşku yok ki burgerleri ve o burgerlerin en özeli de Gozo Burger bana göre en güzel burgerler Moda'nın mutfağından çıkıyor. Bunu tüm şubeleri denemiş biri olarak söylüyorum. Tabii ki dürüm ve sandviçleri de bu kapsama dahil etmeliyim. Salata ve makarnalarda durum farklı şubeler lehinde değişebilir menülerindeki o anlamdaki çeşitliliği göz önine alırsak. Ama diğer şubelerde bulamayacağınız Moda'ya has lezzetleride unutmamalıyız, benim favorim küçük şişlerde servis edilen tavuk şinitzel tabii ki yanındaki o muhteşem makarna salatası, bol elma dilim patates ve mevsim yeşillikleri ile birlikte inanın insanı baştan çıkaracak düzeyde bir lezzet...
Moda'nın en önemli özelliklerinden biri personeli yıllardır aynı sıcaklık, hız ve güleryüzle hizmet ediyorlar. Her gelen müşteriyi memnun edip yollayabilmek ayrı bir beceri olsa gerek. Tüm yoğunluğuna, sıra beklemesine ve mekanın küçük olmasına rağmen Moda Kırıntı'yı tüm şubelere tercih ederim.
Bir kere insan burada kendini evinde hissediyor. Yemek yerken daha güzel bir duygu olabilir mi?
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder